Wolf Garten gereedschap

Wolf Garten gereedschap staat bekend om de beste prijs kwaliteitsverhouding. Het merk heeft een goed gevuld assortiment op het gebied van tuinieren. Bijna alles wat je nodig hebt in de tuin kun je bij dit merk vinden. Het merk is één van de eerste die elektrische grasmachines voor consumenten op de markt bracht. Het merk heeft een naam hoog te houden, maar nog steeds staat Wolf Garten voor innovatie in de tuin.

Wolf Garten gereedschapGrasmaaiers

Wolf Garten heeft voor elk type tuin een grasmaaier ontwikkeld. Het maakt niet uit of je een klein of groot gazon hebt. In het assortiment is altijd een tuinmachine te vinden dat bij jouw gazon past. De handmaaier is een prima keuze als je in het bezit bent van een klein gazon. Heb je een grotere tuin, dan kun je de elektrische grasmaaier overwegen. Zo’n grasmaaier kan eenvoudig een gazon van 350 m2 maaien. Ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Wees dus gerust, Wolf Garten heeft ook zeker een machine in huis om ook jouw tuin strak te maaien.

Tuinmachines

Naast grasmaaiers verkoopt Wolf Garten ook andere tuinmachines om de tuin mee te onderhouden. Een van de tuinmachines uit het assortiment is een verticuteermachine. Deze machine helpt bij de verzorging van je gazon. De machine zorgt ervoor dat er meer licht, lucht en water bij de wortels komt. De komst van schimmels en mos in je gazon voorkom je hiermee.

Natuurlijk moet de rand van het gazon ook netjes onderhouden worden. Met een elektrische trimmer kun je de rand bijwerken. Denk eraan dat je in het najaar het gazon moet vrijmaken van bladeren. Een bladblazer kan hier uitkomst bieden. Al deze machines behoren ook tot het Wolf Garten gereedschap en zijn verkrijgbaar.

Kettingzagen

kettingzagenBen je regelmatig bezig met het doorzagen van dikke takken? De kettingzagen die deel uitmaken van het Wolf Garten gereedschap zijn ideaal om hout te zagen. Je kunt de kettingzaag ook gebruiken om hout te zagen voor de open haard. Het hakken van hout met een bijl kost enorm veel kracht en tijd. Met een goede kettingzaag heb je het hout zo klaar voor gebruik. Je kunt kiezen voor een elektrische uitvoering of een benzine kettingzaag.

Wolf Garten multi-star

snoeigereedschapDe multi-star is een echte alleskunner onder het Wolf Garten gereedschap. Een bezem vormt de basis, maar die kan van de steel worden gehaald. In de plaatst van de bezem kun je verschillende hulpstukken op de steel klikken. Zo kun je de multi-star veranderen in een hark of onkruidsteker zodra het nodig is. Er kunnen meer dan twintig verschillende gereedschappen op de bezem geklikt worden. Je hebt geen ander gereedschap meer nodig dankzij de multi-star.

Snoeigereedschap

De planten en struiken in je tuin hebben regelmatig een snoeibeurt nodig om te blijven bloeien. Het is handig om voor verschillende soorten planten het juiste gereedschap in huis te hebben. De collectie van Wolf Garten bestaat uit verschillende snoeischaren. Een aantal snoeischaren zijn perfect voor de particulier, maar er is ook een collectie voor professionele hoveniers. De meeste consumenten zullen voldoende hebben aan de basic snoeischaar.

Naast snoeischaren heeft Wolf Garten ook elektrische heggenscharen voor het grote snoeiwerk in de tuin. Deze heggenschaar werkt op elektra, maar is ook verkrijgbaar met een accu. Dit is ideaal als je geen stroompunt in de buurt van je heg hebt.