Hozelock

HozelockHozelock is één van de top merken uit Engeland. Al meer dan een halve eeuw is dit bedrijf actief in de tuinbranche. Ervaring genoeg en ze weten daarom precies wat jij nodig hebt om de tuin bij te houden. Het grote assortiment bestaat vooral uit bewateringssystemen en drukspuiten. De producten zijn gemakkelijk te gebruiken, daardoor werken hoveniers er graag mee. Dat betekent ook dat de consument er ook mee aan de slag kan gaan. Is dat niet fijn om je eigen tuin zelf te kunnen bijhouden. De planten zullen altijd van genoeg water voorzien zijn en zij zullen er groen en fris bijstaan. Ontdek dit merk zelf als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je planten water te geven.

Hozelock bewatering

Als je op zoek bent naar bewateringssystemen, dan is het zeker slim om eens te kijken bij Hozelock. In de collectie  kom je allerlei handige dingen tegen zoals slang opbergsystemen en sprinkler installaties. De meeste haspels zijn eenvoudig tegen de muur aan te monteren, zodat je altijd water bij de hand hebt. De slang kan zichzelf oprollen tuinslang opbergsysteem zodra je klaar bent met water geven. Natuurlijk hebben ze ook simpele haspels in hun aanbod, waarbij je de slang na afloop zelf mag oprollen. Heb je geen ruimte voor een haspel aan de muur? Hozelock heeft speciale haspels op wielen die je met je mee kunt nemen overal in de tuin. De haspels op wielen zijn ook ideaal als je tuin te groot is voor wandmontage.

Drukspuit

De Hozelock drukspuit is gemaakt voor het bestrijden van onkruid. Bestrijdingsmiddelen kun je handig doseren omdat de tank van de drukspuit doorzichtig is. De straal van de drukspuit is verstelbaar waardoor je de keuze hebt uit straal en nevel. Dankzij de draagriem is de drukspuit ook mee te nemen in de tuin. Het goed in de hand liggende handvat zorgt ervoor dat er makkelijk druk op te bouwen is in de spuit. Je hebt de keuze uit verschillende soorten drukspuiten. Je kunt kiezen voor een simpel exemplaar voor privé gebruik of voor eentje die gemaakt zijn voor hoveniers (handig als je een grote tuin hebt). Hozelock is dankzij dit brede aanbod van alle markten thuis.

Vijverartikelen

vijverartikelenHozelock ontwikkelt niet alleen spullen voor de tuin, maar ook voor de vijver. De collectie bestaat onder andere uit vijverfilters, waarmee je de vijver altijd helder kunt houden. Je creëert met een heldere vijver de ideale leefomgeving voor vissen of koikarpers.

Hozelock heeft innovatie hoog in het vaandel staan en ze zijn echt meegegaan met de tijd. Het nieuwste van het nieuwste is natuurlijk schone energie. Hozelock heeft pompen op zonne-energie. Je hoeft geen elektra aansluiting in de tuin te maken als je een vijver wilt aanleggen.  Je kan bij Hozelock een luchtpomp op zonne-energie laten aandrijven. Naast een luchtpomp kun je ook denken aan een fontein of waterpartij. Dankzij mooie technieken kun je deze zonder stroom laten draaien.