Merken tuingereedschap

tuingereedschap

Voor het bijhouden van je tuin raden wij je aan om te kiezen voor een goed merk. De producten van zulke merken gaan lang mee en zijn met veel kennis van zaken ontwikkeld. Zij weten hoe vervelend het kan zijn om een tuin goed bij te houden. Het is zwaar intensief werk en tijdrovend. Goed tuingereedschap moet een handig hulpmiddel zijn en moet ervoor zorgen dat je de klus vlotter kunt klaren. Een aantal bekende merken tuingereedschap hebben we hier voor je omschreven. Je kunt bij deze merken altijd rekenen op handige hulpmiddelen om je tuin te onderhouden.

Merken tuingereedschapWolf Garten

Een van de grootste merken op het gebied van tuingereedschap is Wolf Garten. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft handige hulpmiddelen voor in de tuin ontwikkeld. Zij hebben een zeer breed aanbod van tuinmachines tot tuingereedschap. Wolf Garten heeft werken in de tuin, zeker voor mensen met een grote tuin, een stuk eenvoudiger gemaakt.

Een karakteristieke uitvinding is de Wolf Garten Multi-star. De basis wordt gevormd door een steel waar je verschillende gereedschappen op kunt klikken. Waardoor je de steel kunt gebruiken als onkruidsteker, hark of bezem. Je hebt dus maar één steel nodig en met een klik heb je zo meerdere gereedschappen bij de hand.

Wolf Garten heeft ook een uitgebreid aanbod van kettingzagen. Je hebt de keus uit een aantal modellen. De grote kun je gebruiken om snel en zonder moeite om hout in kleine stukjes te zagen. Je kunt er brandhout mee maken zonder dat er een bijl aan te pas komt. De kleine modellen kunnen gebruikt worden voor het snoeien van bomen. Zo zie je wel dat Wolf Garten voor vrijwel iedere hovenier een oplossing heeft, voor de ‘professional’ als voor de consument. Wolf Garten zorgt ervoor dat je altijd het juiste gereedschap in huis hebt.

professionele tuinmachinesProfessionele tuinmachines

Wolf Garten is een merk waarbij je terecht kunt voor professionele tuinmachines. Als je een grote tuin hebt is het ideaal, maar ook als je van plan bent om je eigen hoveniersbedrijf op te zetten. Een groot deel van de tuinmachines zijn ook verkrijgbaar op benzine. Als hovenier weet je niet waar je terecht komt en het kan goed zijn dat er geen stroom in de buurt is. Met een machine die loopt op benzine kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je overal aan de slag. Mocht je op zoek zijn naar een professionele oplossing, dan is Wolf Garten er voor jou.

Hozelock

hozelock tuinmateriaalHozelock is een van oorsprong Engels bedrijf dat al lange tijd actief is in de tuinbranche. Als je op zoek bent naar een manier waarop je de hele tuin snel en stelselmatig water kunt geven dan moet je bij Hozelock zijn. Bij Hozelock kom je een ruim aanbod tegen van tuinslangen, sprinklers en bewateringsoplossingen.

Met de eenvoudige slangopbergsystemen heb je altijd een waterslang bij de hand. Na afloop rol je de slang weer op voor de volgende keer. Je hebt nooit meer het probleem dat je waterslang in de knoop zit. Naast watersystemen kun je bij Hozelock terecht voor drukspuiten.

Met drukspuiten kun je onkruid verdelgen en chemicaliën in je tuin gebruiken. De drukspuiten worden echter vooral door hoveniers gebruikt, want je moet jezelf afvragen of je wel aan de gang wilt met chemicaliën. Naast drukspuiten heeft Hozelock vijverbenodigdheden ontworpen waardoor je gemakkelijk zelf een vijver kunt aanleggen. Van filters tot pompen alles is verkrijgbaar bij Hozelock. Een deel van de apparatuur is aangedreven op zonne-energie. Met dit systeem kun je voordelig je water filteren en van zuurstof voorzien. De enige kosten zijn de aanschaf kosten en het is ook nog eens goed voor het milieu. Dit is slechts één voorbeeld van de innovatieve oplossingen van Hozelock.

Tuingereedschap van Hendrik Jan

Hendrik Jan tuingereedschaphendrik jan tuingereedschap is vooral bij de oude generatie bekend. Ooit, in de jaren 70, was Hendrik Jan een hovenier met innovatieve oplossingen voor in de tuin. Elke week stond hij in de krant of was hij op tv met handige tuinier tips. Hij verkocht daarnaast zijn eigen lijn van tuingereedschap. Deze handige hulpmiddelen worden nog steeds verkocht.

Eén van de grote pluspunten van Hendrik Jan is de hoge kwaliteit. Het tuingereedschap is gemaakt om jaren mee te gaan. Op de unieke productlijn ‘Oude ambachten’ zit zelfs 25 jaar garantie. Naast handige hulpmiddelen kun je bij Hendrik Jan ook terecht voor snoeigereedschap. Dankzij zijn innovatieve oplossingen is het snoeien van de tuin nog nooit zo eenvoudig geweest. Als je op zoek bent naar handige oplossingen voor in de tuin, dan is Hendrik Jan absoluut het overwegen waard.