Gardena tuingereedschap

Gardena tuingereedschapTuinieren gaat een stuk makkelijker met hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor in de tuin. Voor elke denkbare klus in de tuin is er tuingereedschap voorhanden. Je kun het zo gek niet bedenken. Dit gereedschap vind je her en der bij tuincentra, winkels of op het internet. Gardena is één van de vele merken van tuingereedschap. Het gereedschap zal lang mee gaan, want Gardena is kwalitatief gezien een goed merk. Bij Gardena vind je overigens altijd wel iets handigs dat je kunt gebruiken om jouw tuinklusje makkelijker te maken. Waar Gardena jou zo al mee kan helpen lees je op deze pagina.

Gardena tuingereedschap voor al uw tuin karweien

Gardena is alom bekend als het aankomt op gereedschap voor de tuin. Je kunt bij dit merk terecht voor een breed en ruim aanbod gereedschap voor in de tuin. Maar ook spades en andere accessoires voor in de tuin kun je vinden bij Gardena. Stuk voor stuk zullen deze gereedschappen en tools je helpen jouw tuin te onderhouden. Ook kun je het gereedschap van Gardena gebruiken voor het fijnere werk, zoals het bijhouden van een bloemenhof of moestuin.

tuinschoffelAlgemeen bekend is het Gardena combisysteem. Het combisysteem is handig, want je kunt een aantal stelen combineren met meerdere accessoires. Dit stelt jou in staat om heel wat tuinkarweien handig te kunnen uitvoeren. Een steel kan dienst doen als een hark, een gazonhark of zelfs een sneeuwschop! Onderhoud uw tuin in een hand omdraai.

Een tuin onderhouden kan zwaar werk zijn. Ook voor de zware klussen biedt Gardena uitkomst, want zij weten wat het is om een tuin te onderhouden. De Gardena Terraline productlijn bestaat uit gereedschap dat tegen een stootje kan. De spades en spitvorken zijn ontwikkelt met gebruiksgemak in het achterhoofd. Hierdoor kun je de grond pas echt goed bewerken.

De tuin met gemak onderhouden

grasmaaierBij Gardena vind je zeker de juiste producten om elke klus in jouw tuin te klaren. Of het nu gaat om het opruimen van een tuin, het onderhoud of de (her)aanleg ervan. Voor ieder karwei biedt Gardena een tool waar iedereen mee uit de voeten kan. Het gereedschap is gebruiksvriendelijk, efficiënt en comfortabel. Kortom: Gardena maakt werken in de tuin leuker en makkelijker.

Gardena heeft handige druksproeiers om de planten in jouw tuin te beschermen of te voeden. De planten in jouw tuin zullen je dankbaar zijn en goed groeien. Het losmaken van de grond ging nog nooit zo makkelijk als met de bodemfrees van Gardena. Hierdoor krijgt de grond voldoende lucht waardoor die vruchtbaar wordt. Nieuwe plantjes zullen binnen een mum van tijd uitschieten. In de herfst kun je snel verlost zijn van alle blaadjes die gevallen zijn door beroep te doen op de één van de bladblazers. Het gras zal niet verstikken onder een dik bladerdek en niemand zal uitglijden over de natte blaadjes op de stoep. Er is nog veel meer te vinden in het brede aanbod van Gardena.

sproeien tuinGardena accessoires

Het ruime aanbod van Gardena bevat ook handige accessoires. Ze kunnen het werk in de tuin net iets aangenamer maken. Voor het opruimen van jouw tuin kun je beroep doen op de tuinmobiel van Gardena. Hij is mobiel dus hij is altijd bij je. Je trekt hem van de ene plek in jouw tuin naar de andere. Je kunt er al je afval in kwijt, maar het biedt ook opbergruimte zodat je ook je gereedschap overal bij de hand hebt. Ja hoor, Gardena is lekker mobiel!

Een van de meest handige en best verkopende accessoires van Gardena zijn ongetwijfeld de handschoenen. Wanneer je handschoenen draagt, blijven je handen namelijk schoon en beschermd tijdens de karweien die je uitvoert. De Gardena handschoenen zijn haast onmisbaar voor iedereen die regelmatig in de tuin te vinden is! Als je werkt met elektrische machines raden wij aan om hangschoenen te dragen voor de veiligheid.

Een ander handig accessoire van Gardena is de onkruidsteker. Deze maakt het mogelijk onkruid te verwijderen zonder dat je je moet bukken. Dit is ook voor veel mensen een handig hulpmiddel. Ontdek nog meer handige accessoires in het Gardena assortiment.